Kjøpsbetingelser

Generelt
Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra Hindokaffe.no til forbrukere. Disse betingelsene utgjør, sammen med din bestilling bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Selger er Tjønsø Kaffebrenneri, Sigerfjordveien 288, 8406 Sortland. Vårt organisasjonsnummer er 913 519 175. Kjøper er den personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen. Betingelsene kan endres fortløpende uten forvarsel. Det er din oppgave å holde deg oppdatert på disse. Forbrukerkjøp er for øvrig regulert i forbrukskjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Vi tar forbehold om at skrive- og trykkfeil kan forekomme i nettbutikken, noe som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen gitt i nettbutikken, vår markedsføring eller på annen måte.

Personopplysninger
Hindokaffe.no er fullt og helt ansvarlig for de opplysningene du gir oss i forbindelse med en bestilling. Dine opplysninger brukes kun til varedistribusjon og til å sende deg eventuelle nyhetsbrev. Hindokaffe.no vil aldri utlevere dine opplysninger til tredjepart.

Bestilling
Din bestilling er bindende når den registreres på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis den ikke avviker fra det som er tilbudt av oss. Du har likevel lov å angre kjøpet. Når vi mottar bestillingen din, vil denne bekreftes av en automatisk ordrebekreftelse som blir sendt til den e-postadressen du oppga ved bestilling. Dette er din kvittering for kjøpet og det er din oppgave å sjekke at f.eks. navnet ditt og adressen din er skrevet korrekt. Kontakt Hindokaffe.no umiddelbart om du oppdager feil. For å kunne handle på Hindokaffe.no må du ha fylt 18 år.

Utsolgt
Ved utsolgtsituasjoner vil du få e-post om dette. Vi vil forsøke å tilby en lignende vare i stedet.

Priser
Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før betaling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje, miljøavgift m.m. Alle priser er oppgitt i norske kroner.

Betaling
Du kan betale sikkert og krypert med visakort eller kredittkort via Stripe betalingsløsning.

Levering
Alle bestillinger vil bli sendt med Postens leveringsmetode A-post eller pakker. Den bli forsøkt levert i din postkasse. Normal leveringstid for A-post er 1-2 virkedager, men kan til tider variere av postgangen. Vi leverer kun til fastlands-Norge. Bor du på fjernliggende norske områder som Jan Mayen og Svalbard har vi pr dato ikke leveranser dit, men kontakt oss så vurderer vi saken.

Forsinkelse og feil adresse
Hindokaffe.no står ikke ansvarlig for forsinkelser når sendingen er overlevert til Posten. Du som kunde er ansvarlig for at det opplyses om riktig adresse og at postkassen er riktig merket.

Uavhentet pakke
Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret vil du motta en faktura for uavhentet forsendelse, dette for å dekke våre fraktkostnader og avgifter til transportør. For uavhentet pakker som returneres til oss vil du bli ilagt et gebyr på NOK 400,- inkl. mva

Retur og angrerett
Hos Hindokaffe.no har du 30 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at vi vet hvem den er fra. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Umerkede returer blir ikke behandlet.

Reklamasjon
Vi sjekker alltid alle produkter før de sendes ut til deg. Likevel kan det være defekt som følge av feilproduksjon. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Kontakt oss på post@hindokaffe.no vedrørende reklamasjon.