Kundeservice

 

Kontaktinfo:

Tjønsø Kaffebrenneri
Sigerfjordveien 288
8406 Sortland
Tlf : 400 60 774

Epost: kontakt@hindokaffe.no

 

Utsolgt
Ved utsolgtsituasjoner vil du få e-post om dette. Vi vil forsøke å tilby en lignende vare i stedet.

Levering
Alle bestillinger vil bli sendt med Postens leveringsmetode A-post eller pakker. Den bli forsøkt levert i din postkasse. Normal leveringstid for A-post er 1-2 virkedager, men kan til tider variere av postgangen. Servicepakker tar noe lengre tid. Vi leverer kun innad i fastlands-Norge. Bor du på fjernliggende norske områder som Jan Mayen og Svalbard bes du ta kontakt, så ser vi på saken.

Retur og angrerett
Hos Hindokaffe.no har du 30 virkedagers angrerett fra den dagen varen ble mottatt. Ønsker du å returnere en vare, er det viktig at du legger en lapp med navnet ditt i returen slik at vi vet hvem den er fra. Du står selv for returporto. Returer sendt som med oppkrav vil ikke bli løst ut av oss. Vi sender en bekreftelse til deg når returen din er mottatt og med informasjon om når refusjon vil skje. Umerkede returer blir ikke behandlet.

Reklamasjon
Vi sjekker alltid alle produkter før de sendes ut til deg. Likevel kan det være defekt som følge av feilproduksjon. Heldigvis skjer dette svært sjeldent, men skulle uhellet være ute, har du naturligvis full rett til å reklamere. Kontakt oss på post@hindokaffe.no vedrørende reklamasjon.